fbpx

Bizarre grap met neppistool op Algeraweg

Deze donderdagochtend heeft de politie een man uit Nieuwerkerk aan den IJssel aangehouden omdat hij een bizarre grap met een neppistool uithaalde bij zijn collega.

De man reed in zijn bedrijfsauto over de Algeraweg richting de Algerabrug. Voor de brug stond een file waarin hij terecht kwam.

Iets verderop stond een collega van de man, welke hij wel in de maling dacht te nemen. Hij stapte met een speelgoed pistool uit zijn bedrijfsauto en liep op de auto van zijn collega af. Daar trok hij het portier open en schreeuwde iets tegen hem.

Omstanders die het zagen gebeuren, belden gelijk met de 112 meldkamer, welke op hun beurt weer de politie alarmeerden. De politieagenten starten direct een grote zoekactie en troffen de verdachte even later aan in de Willem Barentszstraat.

Al de gemaakte kosten als gevolg van deze bizarre, mitsplaatste grap worden op hem verhaald.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten