Krimpen pakt overlastgevende nijlgans aan

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Paul Wilmsen schreef:

  28 stuks?? Laat me niet lachen, hier aan het Waterliniepad, Rigoletto, Belcanto tel ik er haast elke dag al 20!! En dan geluidsoverlast met kleintjes, laat me niet lachen. Wij worden snachts zelfs wakker van het asociale geschreeuw van die beesten. Vannacht om half drie!! Vanmorgen om half zeven! Bij onze dochter aan de Zwanenkade worden ze elke ochtend wakker geschreeuwd. Deze beesten moeten gewoon uit worden geroeid uit de gemeente, je ziet haast geen gewone eend meer….

  • Esther schreef:

   Zó mee eens! Bij de Landgoederen ook, dat gegil van die beesten. Ze stoppen er ook niet mee. Om gek van te worden.
   Het moeten er veel meer zijn dan 28. Kan niet anders.

   • Maico schreef:

    Man, man, man, zeur is niet zo. Hier bij mij zitten ze ook voor de deur maar overdrijven is ook een vak. Misschien in de nacht gewoon je raam dicht doen Het is gewoon natuur inheems of niet. Ik zou in Rotterdam Centrum gaan wonen. Daar is weinig natuur maar misschien klaag je daar dan weer over de duiven of de auto’s.

    • Paul Wilmsen schreef:

     Maico, ik denk dat u niet weet waar we het over hebben. Wij slapen ‘s-nachts al met de ramen dicht, geheel tégen onze gewoonten in!!. Het gaat gewoon de hele dag door, ze zitten op het dak van ons appartementengebouw te schreeuwen, ze zitten overal. Ik heb vanmorgen weer geteld 23 stuks telde ik er! Deze beesten nemen de hele natuur over en er moet echt wat aan worden gedaan. En kom nu niet aan met het verhaal dat we maar in Rotterdam moeten gaan wonen, heel flauw… We zijn echte dierenvrienden, maar overlast is overlast, zo simpel ligt het. Ik zou wel eens willen weten hoe u zou reageren wanneer u naast een blaffende hond woont…En dan een heel ander verhaal, er zijn ook nog mensen welke brood voeren….die moeten echt eens buiten hun denkwereld treden.

 2. Ali schreef:

  Het lijkt mij onwaarschijnlijk dat er “slechts” 28 nijlganzen zijn in Krimpen aan den IJssel.
  Per nest zijn er veel jonge ganzen. En veel nesten per jaar. Tel maar op!
  De “gewone, hollandse” eenden zijn hier vrijwel verdwenen uit de sloten. Dit kan toch niet de bedoeling zijn.
  Dan heb ik het maar niet over de geluidsoverlast en de ganzenpoep waardoor sommige trottoirs in Lansingh Zuid voor spelende kinderen niet begaanbaar zijn.

 3. Simon schreef:

  Zou inderdaad eens tijd worden dat er wat aan gedaan werd ,vanmorgen weer die pestpokkenbeesten.
  Ze zitten op je dakkapel te schreeuwen elke ochtend zit er 1 of 2 op de schoorsteen op kruispunt dijkgraafstraat gaarderhof en lekprikken heeft geen zin afschieten is een betere optie.
  En maico natuurlijk is natuur mooi, maar niet van die gillende beesten in een woonwijk.

 4. Eline schreef:

  Ach ja, blijven jullie maar verder discussiëren ik ga weer verder met de nijlganzen voeren.
  nog een fijne dag verder

 5. nel schreef:

  Voeren, maar dan wel met mate Eline, we willen er nog heel lang van die rustige en vredelievende nijlganzen “genieten”