Fietser gewond na aanrijding: bestuurder rijdt door

De politie zoekt getuigen van een aanrijding van dinsdag 23 februari jl. op de rotonde bij de Nieuwe Tiendweg tussen een auto en een fietser. De fietser raakt hierbij gewond. De bestuurder reed na de aanrijding door.

Rond 14.30 uur is de fietser op de rotonde van de Burgemeester Aalberslaan en de Nieuwe Tiendweg geraakt door de spiegel van een automobilist. De 89-jarige man uit Krimpen aan den IJssel viel met zijn achterhoofd op de weg. De bestuurder reed door maar gelukkig ontfermde omstanders zich over de fietser. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en hij maakt het naar omstandigheden goed. Door de klap kan de fietser zich echter nog weinig herinneren van het ongeval en daarom is de politie op zoek naar getuigen. Agenten hebben sporen veilig gesteld en vonden resten van een linker buitenspiegel. Uit onderzoek blijkt dat deze horen bij een Mitsubishi, type Colt met bouwjaar tussen 2005 – 2008.

Informatie?
Heeft u iets gezien van het ongeval op dinsdag 23 februari jl tussen 14.15 en 14.45 uur? Heeft u informatie over een Mitsibishi, type Colt met een linker kapotte zijspiegel? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.