Verdeling Emté-supermarkten bekend

0 0
Read Time:50 Second

Jumbo en Coop hebben dinsdag 27 maart 2018 bekendgemaakt hoe zij de 130 over te nemen Emté-supermarkten onderling verdelen. 79 Emté-winkels gaan over naar de Jumbo-formule en 51 worden omgebouwd tot Coop.

Alle betrokkenen, inclusief de supermarktmanagers en ondernemers van de Emté-winkels, zijn deze week hiervan op de hoogte gebracht.

Overeenstemming met Sligro
Op 5 maart kondigde het consortium van Jumbo en Coop aan dat overeenstemming was bereikt met eigenaar Sligro Food Group over de voorgenomen aankoop van Emté. De transactie is inmiddels aangemeld bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Naar verwachting zal de ACM zich in de loop van het jaar uitspreken over de voorgenomen overname. Om die reden, en vanwege de lopende adviesaanvraag bij de OR van Sligro, is de vandaag openbaar gemaakte verdeling van de afzonderlijke Emté-supermarkten naar de toekomstige winkelformules nog onder voorbehoud.

Naar verwachting zal de transitie en ombouwoperatie in de loop van 2019 zijn voltooid.

Emté filialen naar Coop:
Krimpen aan den IJssel, Raadhuisplein 116

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Verdeling Emté-supermarkten bekend

  1. Gelukkig dat Emte Krimpen aan den IJssel Cooper wordt. En ik hoop dat de koffieautomaat ook blijft staan. Deze heeft 5 verschillende soorten koffie terwijl de andere supermarkten maar 1 soort hebben. Dat is voor heerlijk veeeeellllll mensen een GROOTTE uitkomst.

  2. Gelukkig! Er is genoeg Jumbo (én Lidl- én Dirk-)geweld in deze gemeente. Het was heerlijk om dat af te wisselen bij Emté. De sfeer was heerlijk. Ik hoop dat dat kan worden gehandhaafd als de transitie heeft plaatsgevonden. Ik kijk er naar uit.

Comments are closed.