Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

G-team van CKV – KOAG ontvangt donatie van Winkelcentrum Crimpenhof

Afgelopen zaterdag heeft het bestuur van winkeliersvereniging Crimpenhof een cheque overhandigt aan de voorzitter van korfbalvereniging KOAG. Het bedrag is tot stand gekomen door de sponsoring van de winkeliersvereniging voor elke ingevulde enquête via de bezoekersmonitor.

Een half jaar lang hebben twee enquêtezuilen in het winkelcentrum gestaan met als doel; meer inzicht te krijgen in wat de bezoekers vinden van het winkelcentrum en de effecten en waardering meten van de activiteiten. Via de enquêtezuilen konden bezoekers hun mening geven over verschillende onderwerpen. Zo is Crimpenhof dus wijzer geworden van haar bezoekers!

Onder de enquêtes stond:
Bedankt voor uw mening! Voor iedere mening doneren wij € 0,50 aan het G-Team van CKV KOAG! Zo wordt CKV KOAG er ook wijzer van.

De winkeliersvereniging heeft hiervoor gekozen omdat zij het belangrijk vinden om maatschappelijk betrokken te zijn bij de Krimpense gemeenschap, en zo is dus het mooie bedrag van 1500 euro tot stand gekomen. De cheque is overhandigt door Annette de Vree en Jurgen van Buuren, bestuursleden van winkeliersvereniging Crimpenhof, aan de heer Arnold de Leeuw, voorzitter van CKV KOAG.

Namens de korfbalvereniging zei de heer de Leeuw “De afgelopen tijd met Corona hebben leden van het G-team het niet zo makkelijk gehad en met dit bedrag kunnen we ze een beetje extra in de watten leggen. Het geld kunnen we gebruiken voor een uitje, nieuwe kleding en/of extra aandacht voor trainingen. Het is namelijk erg moeilijk om aan goede trainers te komen, daarom denken we aan het organiseren van speciale clinics.“ Christelijke korfbalvereniging Korfbal Ons Aller Genoegen (CKV KOAG) bestaat al zo’n 70 jaar, het G-team is ongeveer 20 jaar geleden opgericht en heeft een groep enthousiaste leden.

De winkeliersvereniging dankt alle bezoekers die de moeite hebben genomen om hun mening te geven via de bezoekersmonitor, zij kunnen met de verzamelde informatie bouwen aan een nog mooier en beter Crimpenhof.