Start vernieuwingen winkelcentrum De Korf

0 0
Read Time:52 Second

De gemeente Krimpen aan den IJssel, Van der Vorm Vastgoed (nieuwe eigenaar van winkelcentrum De Korf) en de winkeliersvereniging slaan de handen ineen om winkelcentrum De Korf te vernieuwen en te moderniseren. De samenwerking tussen deze drie partijen is op maandag 12 maart bekrachtigd door middel van een gezamenlijke ondertekening.

De eigenaar heeft een plan ontwikkeld voor een nieuwe ‘look and feel’ voor het winkelcentrum. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is de optimalisering van de looproute en de branchering. Van der Vorm gaat met grote voortvarendheid dit plan verder uitwerken om snel tot uitvoering over te gaan.

De gemeente sluit hierop aan door het openbaar gebied rondom het winkelcentrum te upgraden. Dit bestaat onder andere uit de aanleg van nieuwe bestrating en het toevoegen van extra parkeerplaatsen. Daarbij vindt aansluiting plaats op het herstratingsplan Marathon e.o. waarvan de eerste fase inmiddels in uitvoering is.

De planning is om in het vierde kwartaal van dit jaar een omgevingsvergunning in te dienen. Begin 2019 kan dan gestart worden met de uitvoering van de werkzaamheden.

 

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%