Press "Enter" to skip to content

Fietser zwaar gewond na ongeval, politie zoekt doorrijder

Zaterdagavond 12 december is een fietser ernstig gewond geraakt na een ongeval op de IJsseldijk. De politie zoekt de bestuurder van de middelgrote, donkerkleurige auto die rond 20.30 uur de 16-jarige fietser aanreed.

De jongen fietste samen met een vriend over de IJsseldijk, tussen Krimpen en Ouderkerk aan den IJssel toen hij op de dijk werd aangereden door een automobilist. Hij kwam hard ten val en raakte daardoor ernstig gewond. De automobilist reed na het ongeval door.

Omstanders hebben eerste hulp verleend en 112 gebeld. De jongen is met een flinke hoofdwond over gebracht naar het ziekenhuis. Daar ligt hij nog steeds met onder meer een gebroken neus, afgebroken tanden, een gat in zijn hoofd en diverse schaafwonden.

De politie heeft sporenonderzoek gedaan op de dijk en diverse getuigen gesproken. Toch is de politie nog steeds op zoek naar getuigen of mensen die informatie hebben. De auto is middelgroot en donkergekleurd en moet bij de aanrijding zijn beschadigd en sporen tonen van het ongeval.

Is u iets bijzonders opgevallen, heeft u die avond op de IJsseldijk iets gezien of heeft u relevante informatie, bel dan alstublieft met 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, dan kunt u bellen met 0800-7000.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten