fbpx

Vrachtwagen vast in dijkberm

Woensdagmiddag net na twaalf uur werd de brandweer opgeroepen voor een hulpverlening aan de IJsseldijk ter hoogte van nummer 134.

Ter plaatse was er een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm op de IJsseldijk tussen Krimpen en Ouderkerk aan den IJssel. De vrachtwagen, die wegwerkzaamheden passeerde, kwam dusdanig vast te zitten na een vermoedelijke inschattingsfout dat deze niet meer zelfstandig zijn weg kon vervolgen.

Onder meer de brandweer is ter plaatse geweest om de situatie te beoordelen.

Voordat de berging kan beginnen zal eerst de lading van de tankwagen moeten worden overgepompt naar een andere tankwagen. Hierna kunnen takelwerkzaamheden pas plaatsvinden. De verwachting is dat de weg rond 17:00 weer toegankelijk zal zijn; aldus de politie.

 

 

 

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten