Feestelijke opening Jumbo de Olm

Rond negen uur vanmorgen was de feestelijke opening van de nieuwe en derde jumbo winkel aan de Olm. Ruim voor openingstijd stonden de eerste nieuwsgierigen al te wachten om naar binnen te mogen en de winkel te kunnen bekijken. Binnen drie kwartier na de opening was het zo druk in de winkel dat er geen winkelwagen meer beschikbaar was. De klanten kregen bij besteding van € 25,00 aan boodschappen een appeltaartje gratis. DSC_3371 DSC_3372 DSC_3373 DSC_3375

DSC_0163

DSC_0169
DSC_0171

De plek voor de winkelwagens

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten