fbpx

Eerste sneeuwval in Krimpen

Afgelopen nacht heeft het in een groot deel van Nederland gesneeuwd,  zo ook in Krimpen.

Net als in de rest van Nederland leverde de sneeuw ook vele mooie plaatjes op. Op verschillende locaties lag een witte deken van ongeveer 6 tot 8 cm.
Verkeershinder
De sneeuw zorgde naast de mooie plaatjes ook voor verkeershinder. Omdat er niet overal gestrooid en geveegd werd kon men niet overal hard autorijden. De meeste fietspaden waren zo geveegd dat er een smalle strook beschikbaar was waar redelijk tot goed kon worden gefietst.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten