fbpx

Brandweer assisteert Ambulance aan Boerhaavelaan

Rond kwart voor negen in de avond is de brandweer met spoed uitgerukt naar de Boerhaavelaan voor een assistentie van de ambulancedienst, er moest een slachtoffer stabiel uit de woning gehaald worden. Hiervoor werd de hoogwerker van de Capelse brandweer ingezet.

Het slachtoffer bevond zich op de eerste etage en deze kon niet via de trap naar beneden kon om dat het slachtoffer horizontaal vervoerd moest worden werd de brandweer ter assistentie gevraagd.

Omdat de hoogwerker tijdens de inzet opgesteld stond op het Raadhuisplein, hoek Boerhaavelaan, werd het Raadhuisplein een korte tijd voor alle verkeer tussen de Buys Ballotsingel en de Boerhaavelaan afgesloten.
Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis overgebracht.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten