fbpx

Ongeval op Parkzoom

Aan het einde van de middag vond er op de Parkzoom een ongeval met mogelijk beknelling plaats. Hulpdiensten rukten massaal uit naar het ongeval.

Een bestuurder reed hier tegen een geparkeerde auto en kwam met zijn voertuig op de zijkant terecht.
Nadat alle hulpdiensten gearriveerd waren, bleek het allemaal mee te vallen. De auto was toen ook al op zijn kant getild. De gealarmeerde brandweer heeft niet in actie hoeven komen en kon al snel terug naar de kazerne.

Voor zo ver bekend was de bestuurder niet gewond. De schade aan de geparkeerde auto’s is groot.
Update:
Mogelijke oorzaak van het ongeval is drank gebruik. Door politie en omstanders is er bij het gaspedaal een fles alcoholhoudende drank gevonden.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten