Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Vrachtwagenchauffeurs beroofd; politie zoekt getuigen

Op een vrachtwagenverzamelplaats aan de Industrieweg in de Stormpolder is zaterdagmorgen een 10-tal chauffeurs bedreigd door vier mannen met vuurwapens. De overvallers gingen er vandoor met diverse persoonlijke bezittingen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Om 05:15 uur meldde een chauffeur dat hij en zijn collega’s waren bedreigd door vier gemaskerde mannen. Onder bedreiging van vuurwapens moesten de chauffeurs hun vrachtwagens verlaten en persoonlijke bezittingen afstaan, waaronder laptops en telefoons. Enkele chauffeurs raakten licht gewond. De verdachten vluchtten in onbekende richting.

Getuigenoproep
De politie is direct een onderzoek gestart, waarbij een politiehelikopter enige tijd mee zocht. Ook werden enkele wegen afgezet om de pakkans te vergroten. Dit heeft nog niet geleid tot aanhouding van de verdachten.

Bent u getuige geweest van de overval en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

 

 

Bron: politie.nl