Vrachtwagenchauffeurs beroofd; politie zoekt getuigen

0 0
Read Time:50 Second

Op een vrachtwagenverzamelplaats aan de Industrieweg in de Stormpolder is zaterdagmorgen een 10-tal chauffeurs bedreigd door vier mannen met vuurwapens. De overvallers gingen er vandoor met diverse persoonlijke bezittingen. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Om 05:15 uur meldde een chauffeur dat hij en zijn collega’s waren bedreigd door vier gemaskerde mannen. Onder bedreiging van vuurwapens moesten de chauffeurs hun vrachtwagens verlaten en persoonlijke bezittingen afstaan, waaronder laptops en telefoons. Enkele chauffeurs raakten licht gewond. De verdachten vluchtten in onbekende richting.

Getuigenoproep
De politie is direct een onderzoek gestart, waarbij een politiehelikopter enige tijd mee zocht. Ook werden enkele wegen afgezet om de pakkans te vergroten. Dit heeft nog niet geleid tot aanhouding van de verdachten.

Bent u getuige geweest van de overval en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

 

 

Bron: politie.nl

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%