fbpx

Brandweer verleent assistentie bij afhijsing

Rond de klok van 9:00 uur, in de avond werden de Krimpense en Capelse brandweer naar de Belcantodreef gestuurd gestuurd voor het assisteren van de ambulancedienst


De ambulancedienst was eerder gestuurd voor een man die medische hulp nodig had. Het ambulance personeel kreeg de man niet stabiel voor een afdaling via de trap. De patiënt moest horizontaal uit het huis gehaald worden.

Hiervoor werden de Krimpense en Capelse brandweer bij het adres ter plaatse gevraagd. De man is met behulp van een hoogwerker via het raam van de eerste verdieping naar de begane grond gebracht.

De gehele assistentie verlening duurde ongeveer een half uur. De man is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten