fbpx

Schoorsteenbrand aan de Burgerdijkstraat

Vanmiddag kwam er rond de klok van kwart over 1 een melding van een gebouwbrand aan de Burgerdijkstraat. 

Bij aankomst van de brandweer werd duidelijk dat het hier een schoorsteenbrandje betrof. Een aantal weken geleden heeft de eigenaar van het huis de schoorsteen laten vegen. Toch is er een brandje ontstaan.

De brandweer heeft door middel van de hoogwerker en een ramoneur de schoorsteenbrand gedoofd. De ramoneur is een apparaat dat er voor zorgt dat in brand zijnde roet- en koolresten van de schoorsteenwand naar beneden vallen om daar vervolgens door collega brandweerlieden te worden geblust.

Na ongeveer 2 uur kon de brandweer alles inpakken en weer retour kazerne.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten