Boudesteijn stapt op als Wethouder

0 0
Read Time:46 Second

Wethouder Gerrit Boudesteijn van Leefbaar Krimpen heeft dinsdag bij de raad zijn ontslag ingediend. Na de raadsvergadering van 27 oktober 2016 is de conclusie van de wethouder dat hij niet langer op een vruchtbare manier met de gemeenteraad kan blijven samenwerken.


Burgemeester Martijn Vroom naar aanleiding van deze situatie: “Het besluit van Gerrit Boudesteijn is verdrietig, maar begrijpelijk. Hij heeft zich als wethouder met hart en ziel ingezet voor de gemeente Krimpen aan den IJssel.”
De ontstane situatie vraagt om een oplossing. De coalitiepartijen hebben hier dinsdagavond met elkaar over gesproken. Conclusie van dit overleg is dat Leefbaar Krimpen deel uit blijft maken van de coalitie.

Martijn Vroom: “Uit mijn contact met de vier fractievoorzitters van de coalitiepartijen blijkt dat er voldoende draagvlak is om met de huidige coalitie door te gaan. Daarom komt het college uiterlijk voor 10 november met een herschikking van taken en de mogelijke gevolgen daarvan voor de overgebleven wethouders.”

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%