Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Week van de Avond4daagse

De week van 06 juni tot en met 10 juni stond in het teken van de Avond4daagse. Er waren voor alle dagen routes van 5 of 10 km uitgezet


DAG 1 (Maandag 06 juni)
Het grootste deel van de avond4daagse verliep nogal nat, op de locatie van de redactie werd ongeveer 15 milimeter neerslag gemeten. Voor de 10 km verliep het laatste gedeelte van de route droog. Volgens onbevestigde berichten liep de jongste deelnemer (ong. 4 jaar) vandaag de gehele route van 10 km.

DAG 2 (Dinsdag 07 juni)
In tegenstelling tot gisteren is het tijdens de gehele wandelroute droog gebleven. Ook is het aantal deelnemers ongeveer hetzelfde als vorig jaar. Dit jaar telt de avond4daagse rond de 1.600 deelnemers.

DAG 3 (Woensdag 08 juni)
Al voor de start start liet de zon zich volop zien en werd het de warmste en mooiste avond van de afgelopen dagen. Ook deze avond verliep zonder noemenswaardige incidenten.

DAG 4 (Donderdag 09 juni)
Door het zonnige weer zat de sfeer er goed in bij de meeste deelnemers. Ook deze avond verliep zonder noemenswaardige incidenten. Voor de deelnemers die tot deze dag vier aaneengesloten dagen hadden gelopen was de mogelijkheid om de medaille in ontvangst te nemen.

DAG 5 (Vrijdag 10 juni)
De laatste dag van de avondvierdaagse verliep net als de startdag regenachtig. Ondanks de regen waren er toch aardig wat mensen op de Parkzoom en Nachtegaalstraat aanwezig. Muziekvereniging Concordia verzorgde de muzikale omlijsting van de avond door mee te rijden in een vrachtwagen.