fbpx

Inbraak bij wijnhuis den Boer

In de nacht van vrijdag 13 en zaterdag 14 februari is er ingebroken in onze winkel aan de Crimpenhof, Raadhuisplein 46 te Krimpen tussen 22.00 en 07:00 uur, waarschijnlijk rond 02.00 uur. De schade is enorm!

Ondanks alle beveiligingen en zekerheden is er een substantiële voorraad dranken gestolen. Er moeten auto’s en/of een kleine vrachtwagen aan te pas zijn gekomen om via de Expedi…tiestraat achter onze winkel de gestolen voorraad mee te nemen. Gezien de werkwijze is dit een goed voorbereide inbraak geweest.

We vragen een ieder (zoals bewoners in de buurt) die iets verdachts gezien of gehoord hebben dit bij ons of de @politie te melden. Misschien is er u iets opgevallen in de gemeente Krimpen aan den IJssel of bij de verkeerspunten rondom Krimpen.

De winkel is inmiddels weer open en we kunnen u gelukkig weer van dienst zijn.

Hopelijk kunnen de verdachten snel worden opgepakt. Misschien wel door uw tips!

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten