fbpx

Gewonde bij explosie op plezierjacht

Bij een explosie op een plezierjacht in de jachthaven in de Griendstraat is een persoon gewond geraakt.

Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, kwamen met spoed ter plaatse.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De schade aan de plezierjacht is groot.

 

Tekst: AS Media

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten