fbpx

Meldpunt vuurwerkoverlast: ruim vijfitg meldingen voor Krimpen aan den IJssel

Bij het meldpunt vuurwerkoverlast zijn tot vrijdagavond ruim vijftig meldingen binnengekomen vanuit Krimpen aan den IJssel.

Het meldpunt vuurwerkoverlast is een initiatief van dertig lokale GroenLinks-fracties.

Met de meldingen op vuurwerkoverlast.nl willen de initiatiefnemers de omvang van vuurwerkoverlast in kaart brengen. Ze pleiten voor een jaarwisseling waarbij vuurwerk alleen nog door professionals wordt afgestoken.

Jaarlijks zorgt vuurwerk voor miljoenen euro’s aan schade en honderden gewonden.

De website blijft open tot 3 januari. Meldingen worden anoniem verwerkt in een rapport.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten