fbpx

Bevrijdingsvuur in Krimpen aangekomen

Vandaag werd rond de klok van 10 uur in de ochtend bij de Wingerd het vrijheidsvuur ontstoken door burgemeester Martijn Vroom.

Lopers van het Marathon Team Krimpen hebben het Bevrijdingsvuur naar de kerk De Wingerd aan de Populierenlaan gebracht. Na een korte toespraak van burgemeester Martijn Vroom werd het Bevrijdingsvuur ontstoken.

Na het onsteken van het bevrijdingsvuur werdt er door Vera een gedicht voorgedragen over de bevrijding. Vera is lid van de kindergemeenteraad.

DSC_2523

DSC_2531

DSC_2533

DSC_2536

DSC_2534

 

 

 

 

 

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten