fbpx

Bestuurder ongeval IJsseldijk meldt zichzelf

De bestuurder van de auto die zaterdag 12 december een fietser heeft aangereden op de IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel, heeft zichzelf maandagavond bij de politie gemeld. Het gaat om een 21-jarige man uit Krimpen aan den IJssel.

Via Facebook, twitter en politie.nl plaatste de politie diverse getuigenoproepen om de bestuurder, die na de aanrijding was doorgereden, te achterhalen. In de nacht van maandag op dinsdag heeft de man zelf de politie gebeld en zichzelf gemeld. De politie doet verder onderzoek naar de aanrijding.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten