Press "Enter" to skip to content

Lichtgewonden na schadevaring waterbus

Tijdens het aanleggen van de Fast Ferry bij de steiger in Krimpen heeft het schip schade gevaren. Door het ongeval raakten vier mensen licht gewond en zijn ter plaatse door de ambulancedienst behandeld. Er is 1 persoon overgebracht naar het IJsselland ziekenhuis. De ZeeHavenPolitie van de eenheid Rotterdam start een onderzoek. De Fast Ferry heeft door het ongeval flinke schade opgelopen.   DSC_5865 DSC_5867 DSC_5869 DSC_5868
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten