fbpx

Ongeval op de Verbindingsweg

Vanochtend rond kwart over negen heeft er op de Verbindingsweg een ongeval plaats gevonden tussen een tractor en een scooter.

Politie, ambulancedienst en een traumahelikopter zijn ter plaatste gekomen bij het ongeval. De scooterbestuurster is door de verpleegkundige van de ambulancedienst en arts van de traumahelikopter gestabiliseerd en voor onderzoek naar het Erasmus Medische Centrum in Rotterdam gebracht.

Getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren en de bestuurder van de tractor zijn door agenten gehoord.

De verkeers ongevallen Analysten van de politie Rotterdam-Rijnmond gaan het ongeval verder onderzoeken.

De Verbindingsweg was ten tijde van het ongeval en het onderzoek afgesloten voor het verkeer.

DSC_2886

DSC_2884

DSC_2890

DSC_2894

DSC_2898

 

DSC_2886

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten