fbpx

Bever gezien in Stormpoldervloedbos

In het Stormpoldervloedbos zijn de afgelopen maanden sporen van een bever aangetroffen. Het gaat om aangevreten boomstammen en takken.

De eerste meldingen van vermoedelijke knaagsporen van een bever kwamen eind november 2014. Na deze melding deden verschillende mensen melding van bever sporen.

Op 4 februari 2015 werd door een persoon daadwerkelijk een bever gezien in het Stormpoldervloedbos.

 

De bever is een groot knaagdier dat ruim een meter lang kan worden en tussen de 12 tot 38 kg weegt. Het dier in het Stormpoldervloedbos is waarschijnlijk afkomstig uit de Biesbosch waar enkele honderden bevers leven.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten