fbpx

Brandweer Krimpen assisteert bij zeer grote brand

Rond drie uur in de middag van zaterdag 6 september is er een brand in een voertuig uitgebroken in Rotterdam Zuid, al snel werd er opgeschaald naar zeer grote brand.

Ter plaatse stonden er meerdere voertuigen in brand in de ondergrondse garage van het art Hotel.

De Krimpense brandweer hebben de korpsen uit Rotterdam geassisteerd met het evacueren van mensen uit het hotel.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten