fbpx

Aanrijding door klapband

Deze ochtend heeft er op de N210 een aanrijding plaats gevonden tussen een bestelbus en auto met aanhanger. De oorzaak van deze aanrijding was een klapband bij een van de betrokken auto’s


De bestuurder van de bestelbus verloor door de klapband de macht over het stuur en heeft daarbij een tegenligger geraakt.

Politie en ambulance waren gealarmeerd om hulp te verlenen bij het ongeval.

De bestuurder van de bestelbus heeft deze tot stilstand gekregen op de busbaan. De tegenpartij stond ongeveer 200 meter verder op de weg, naast de N210. Deze bestuurder is door het ambulance personeel behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
Door de agenten van de verkeerspolitie Rotterdam-Rijnmond is onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten