fbpx

Gaslek door graafwerkzaamheden in tuin

Rond de klok van half elf in de ochtend was een bewoner van de Burgemeester Aalberslaan in de tuin aan het werk.

De bewoner wilde een boompje of struik uitgraven om deze te verplaatsen. Nog voor de boom er goed en wel uit was werd de gasleiding, die minder dan een halve meter onder de grond lag geraakt.

De bewoner heeft snel het alarmnummer gebeld. Vanuit de meldkamer werden diverse hulpdiensten, waaronder de Krimpense en Capelse brandweer en de Officier van Dienst, naar het opgegeven adres gestuurd. De Krimpense heeft de Capelse brandweer afgemeld.

De brandweerlieden hebben in overleg met de Officier van Dienst het lek tijdelijk gedicht. Joulz is in kennis gebracht van het gaslek en hebben dit gerepareerd.

Na ongeveer drie kwartier was alles weer rustig.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten