fbpx

Schoorsteenbrand Kleine Vlietstraat

Op deze koude zaterdagmiddag kwam er rond half 2 ‘s middags een melding binnen van een schoorsteenbrand aan de Kleine Vlietstraat.

Doordat de brand mee viel, kon de wagen van Krimpen als snel terug naar de kazerne. De gealarmeerde brandweer uit Capelle bleef ter plaatse voor na controle van de schoorsteen.

De nieuwe Capelse hoogwerker had wat opstart problemen die verholpen konden worden, waarna de wagen de dienst kon doen. De brandweer lieden hebben de schoorsteen geveegd met een hiervoor bestemd apparaat.

Na ongeveer een uur kon de brandweer weer terug naar de kazerne en waren ze opnieuw inzetbaar.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten