fbpx

Brandweer verwijdert raam voor afhijsing

Om kwart voor negen ’s avonds worden de huisartsenpost en een ambulance met spoed naar de Acacia in Krimpen aan den IJssel gestuurd voor een onwel persoon. Het ambulancepersoneel en de huisarts probeerden de persoon te stabiliseren voor vervoer. Dit lukte niet goed en daarom besloot de verpleegkundige de hulp van de brandweer in te roepen.

Even voor negen uur ’s avonds werden de Krimpense en Capelse brandweer opgepiept voor een HV Hoogte assistentie Ambulance aan de Acacia in eerder genoemde woonplaats.

Voordat de patiënt met de aanwezige ladderwagen, via het raam van de slaapkamer, naar beneden kon worden gehaald moest het raam worden verwijderd omdat de brancard er anders niet door heen kon.

Wanneer de Ambulance met spoed op weg is naar het ziekenhuis heeft de brandweer het raam weer terug geplaatst.

Na ongeveer drie kwartier kon de brandweer inpakken en richting de kazerne.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten