fbpx

Ongeval op Vijverlaan; Traumateam assisteert

Deze zaterdagavond kwam er even voor half negen ’s avonds een melding binnen van een eenzijdig ongeval op de Vijverlaan. Volgens eerste meldingen was er een man gevallen met de fiets en met z’n hoofd op de stoeprand terecht gekomen.

De verschillende hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter, rukten met spoed uit naar de ongevalsplaats. De traumaheli landde op een grasveld in de buurt en de bemanning werd door de politie naar het ongeval gebracht.

Door de komst van de traumaheli kwamen er ook een groot aantal mensen kijken bij het ongeval.

De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van de man is niet bekend.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten