Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

CKV KOAG verliest onnodig van titelkandidaat ckv Excelsior

Afgelopen zaterdag stond op het sportcomplex Groene Wetering alweer de 10e speelronde van deze veldcompetitie op het programma. Waar in de uitwedstrijd ckv KOAG kansloos verloor met 25-14 had ckv KOAG afgelopen zaterdag minimaal een punt verdiend tegen titelkandidaat ckv Excelsior uit Delft.

In de brandende zon floot het scheidsrechters duo Roos en Fuchs om 15.30 voor het begin van deze wedstrijd. In een aanvallend matige eerste helft met aan beide kanten een zeer laag rendement wist ckv KOAG de rust te bereiken met een voorspong van 7-6. Dit was mede te danken aan de verdedigende discipline die het met elkaar op de mat legde. Daarbij speelde de ploeg lange aanvallen met meer dan voldoende kansen en daarmee werd er dan ook een terechte ruststand bereikt.

Helaas kwam ckv KOAG heel matig uit de kleedkamer. Waar in de eerste helft discipline het toverwoord was werd er in de tweede helft niet goed genoeg binnen de afspraken gespeeld. Aanvallend werden de aanvallen korter, verdedigend werden er meer fouten gemaakt. Dit resulteerde in de loop van de tweede helft in een achterstand van 4 punten.

Ondanks de achterstand voelde iedereen aan dat er nog steeds een stunt in zat en werd nog 1 keer alles op alles gezet om minimaal een punt over te houden aan deze wedstrijd. Helaas bleek aan het einde de wedstrijd net te kort te duren en verloor ckv KOAG met 18-19. Al met al een onnodig verlies waarbij er tegen de titelkandidaat uit Delft meer in had gezeten.

Wedstrijdverslag en foto’s zijn aangeleverd door CKV Koag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *