Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Jumbo opent derde winkel in Krimpen

Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan De Olm 8. Het is daarmee de derde Jumbo winkel in Krimpen aan den IJssel. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel.

Deze winkel sluit op zaterdag 30 mei haar deuren om als Jumbo supermarkt te openen. Vanaf woensdag 10 juni zijn inwoners van Krimpen aan den IJssel en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel.

Ondernemer Gert van der Ham heeft positieve verwachtingen van de overstap naar de succesvolle Jumbo formule: “Het is een mooie stap voor ons team en voor onze klanten. Dit wordt alweer de derde Jumbo winkel in Krimpen aan den IJssel en dat hebben we zorgvuldig overwogen. We merken dat enorm veel klanten in deze regio Jumbo omarmen en veelvuldig boodschappen doen in deze winkels. We verwachten met deze nieuwe winkel nog meer mensen kennis te kunnen laten maken met de formule van de laagste prijzen, de beste service en het grootste assortiment.”

Aanbod
Klanten kunnen straks bij Jumbo de Olm terecht voor een gevarieerd aanbod in dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren en kazen. Ook beschikt de winkel over een eigen ambachtelijke slagerij. En dat tegen de laagste prijs van Krimpen aan den IJssel. Tevens kunnen klanten in de nieuwe winkel terecht bij de servicebalie. De winkel telt straks ruim 900 m² winkelplezier.

Verbouwing medio 2016
Deze nieuwe winkel wordt in de loop van 2016 nog eens verbouwd en vergroot met ruim 200 m². Klanten kunnen dan profiteren van een nog groter assortiment.

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten: “Samen met alle Jumbo collega’s kunnen we niet wachten om nog meer inwoners van Krimpen aan den IJssel en omgeving te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt. Elke dag weer doen we er alles aan om klanten meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je bij ons alles kan vinden wat je nodig hebt, tegen de laagste prijs en met de beste service. Wij zijn de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.”