Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Terugblik: Dit was 2017 voor ons

Een korte terugblik op het nieuws van 2017: dit werd het meest gelezen.

Een top vijf van de meest gelezen nieuwsberichten…

 

 1. Winkels open of dicht op Zondag in Krimpen aan den IJssel
  Woensdag 25 oktober plaatsten we een nieuwsitem over de vraag of de winkels op de zondag in Krimpen open mogen of dicht moeten blijven. Binnen 2,5 dag hadden we enkele honderden paginaweergaves op dit nieuws. Ook de stelling die aan dit artikel gekoppeld was werd massaal ingevuld.
 2. Brand aan de Middenwetering
  Dinsdag 15 augustus brak er brand uit in een flatwoning langs de Middenwetering, ook dit 112 nieuws werd in een korte tijd vele malen gelezen.
 3. Fietser bewusteloos achtergelaten bij de Algerabrug
  Maandag 4 september 2017 plaatsten we nieuws over een fietser die na een ongeluk bewusteloos en zwaargewond bij de Algerabrug werd achtergelaten. De tegenpartij reed na het ongeluk door.
 4. Winkels blijven dicht op zondag voor kerst
  2 november plaatsten we het nieuwsbericht dat de winkels definitief gesloten moeten blijven op de website, voor vele was dit ook wel belangrijk gezien het aantal weergaves.
 5. Sluiting Hollandse IJsselkering
  Begin 2017 plaatsen we een nieuwsbericht over het stormachtige weer en dat de Stormvloedkering door de hoge waterstand werd gesloten.

 

 

SOCIAL MEDIA
Van het belangrijkste nieuws van het afgelopen jaar plaatsten we ook een link op de social media. Op sommige nieuwsberichten werd een hoger bereik gehaald dan de hierboven beschreven top 5.

Berichten met het grootste bereik:

Fietser bewusteloos achtergelaten bij de Algerabrug
Winkels blijven dicht op zondag voor kerst
Koning en Koningin in Krimpen voor streekbezoek Krimpenerwaard