Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Frontale aanrijding eist een dode (recificatie)

Capelle aan den IJssel – Even voor half acht ’s avonds vond er een frontale aanrijding plaats op de Ketensedijk onder de Algerabrug. Hierbij zijn drie gewonden gevallen, alle gewonden moesten door de brandweer uit hun voertuig worden bevrijd. 

Al snel werd er door de brandweer opgeschaald naar Middel Hulpverlening. Naast een aantal ambulances werd ook de GHOR (Geneeskundige Hulp bij Ongevallen en Rampen) ter plaatse gestuurd.

Tijdens de nasleep van het ongeval hadden de hulpdiensten hun handen vol. Een van de gewonden, een 41-jarige man uit Krimpen aan den IJssel is met een open botbreuk naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. De twee lichtgewonden (een van 80 jaar) kwamen er nog goed vanaf gezien de ravage.

Na het afvoeren van de gewonden hebben de Verkeers Ongevallen Analysisten van de politie Rotterdam Rijnmond onderzoek gedaan naar de oorzaak.

 

UPDATE 11 november ’09
De verwondingen die een 80 jarige man uit Capelle aan den IJssel tijdens het ongeval had opgelopen leken in eerste instantie snel te herstellen. Door aanhoudende klachten is hij enkele dagen na het ongval weer in het ziekenhuis opgenomen. Daar overleed de man aan inwendige verwondingen. Hij was bijrijder.

 

RECTIFICATIE 18 november ’09
De berichtgeving over het overlijden van de 41 jarige man uit Krimpen aan den IJssel klopt niet. Deze man is nog in leven.

De redactie van PersburoKrimpen.nl biedt de oprechte excuses aan voor de gemaakte fout. Het betreffende bericht is verwijderd.