Auto te water na uitwijken bestuurder

0 0
Read Time:56 Second

Deze middag omstreeks 14:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een HV Water personen aan de Groenendaal. Op de plaats van ongeval bleek het te gaan om een eenzijdig ongeval.

De autobestuurder (een 71 jarige inwoner uit Krimpen aan den IJssel) schrok van een overstekende tractor en moest hiervoor uitwijken. Onderweg moesten een houten hek, een verkeersbord en een lantaarnpaal het ontgelden. Ook een tegemoet komende auto werd licht geraakt.

De rit eindigde in de vijver. Hiervoor werden er veel brandweerwagens richting ongevalsplaats gedirigeerd. Een deel hiervan kon na enkele minuten weer inrukken, na het  bekend worden dat de bestuurder zelf uit de auto was geklommen. De bestuurder heeft aan het ongeval geen ernstig letsel over gehouden, hij is ter plaatse door ambulance personeel behandelt en naar een ziekenhuis gebracht. De man mocht dezelfde dag nog naar huis.

Om de auto uit het water te halen kwam een bergingsbedrijf ter plaatse. Het aanbrengen van de sleepkabel gaf enige problemen. Toevallig passerende muskusrattenvangers hebben geholpen, gebruikmakend van hun waadpak, de lier aan de auto te bevestigen. De auto is vervolgens uit de sloot  getakeld en afgevoerd.

 

 

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%