Politie zoekt verdachte poging overval Esso tankstation

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

De politie heeft samen met de politiehelikopter deze donderdagavond een grote zoekactie gehouden naar een gemaskerde man in de omgeving van het Esso Tankstation aan de Nieuwe Tiendweg; dat meldt Nieuws Op Beeld. Omstreeks 20:30 uur stond deze gemaskerde man voor de deur van het tankstation.

De deur van het tankstation was echter op slot waardoor de onbekende man er onverrichte zaken vandoor moest gaan. Volgens de website had de medewerker van de Esso de deur op slot gedaan vanwege de vele overvallen van de laatste tijd. De medewerkster seinde direct de politie in welke met onder meer een politiehelikopter een zoekactie naar de man heeft gehouden.

De vrouw had uit voorzorg de deur op slot gedaan vanwege de vele overvallen van de laatste tijd. Voordat ze iemand binnenliet ging zij eerst kijken wie ervoor de deur stond. Dit bleek in dit geval effectief te zijn. De politie werd gebeld en deze startte samen met de politiehelikopter een zoektocht naar de mogelijke verdachte. Het is niet bekend of deze is aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar de poging overval.

Vorige week werd omstreeks hetzelfde tijdstip het Texaco tankstation aan de Olm overvallen. De dader ging er toen vandoor. Onderzocht wordt of deze mogelijk iets te maken heeft met de poging overval van vandaag

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%