Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Veroorzaker ongeval rijd door

De veroorzaker van het ongeval met een 3-jarige jongen aan de wethouder Brouwerstraat is doorgereden. Meerdere amublances werden gealarmeerd en het traumateam werd vanuit Rotterdam-Airport ingevlogen met de helikopter.

Het kindje is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het Sophia kinderziekenhuis.

Volgens getuigen zou de automobilist rondrijden in een hemelsblauwe ford Ka, Renault Clio of een daarop gelijkend voertuig.

De exacte oorzaak van het ongeval is in onderzoek bij de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie Rotterdam-Rijnmond.

Na de aanrijding heeft de politie via burgernet een sms-lert verstuurd naar 515 deelnemers, zij werden verzocht naar de auto uit te kijken.

Inmiddels is, maandag 19-9, meer bekend.
Het kindje dat is aangereden betreft een 3-jarige jongen, dat samen met een meisje op straat aan het spelen was, toen het ongeval plaatsvond.

Maandagavond 19-09 heeft de politie aan het Zandrak in Krimpen aan den IJssel een 58 jarige verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij het ernstig ongeval van zondag op de Wethouder Brouwerstraat. We hebben deze man meegenomen naar het politiebureau, zo laat een woordvoerder weten. “Na verhoor is de man weer vrijgelaten. Hem aanhouden is wettelijk gezien nog niet mogelijk omdat het onderzoek nog loopt. Deze meneer blijft wel degelijk in beeld.”