Gedeeltelijke afsluiting Aalberslaan

0 0
Read Time:39 Second

Op maandag 12 oktober wordt gestart met de uitvoering van het tweede deel van rioleringswerkzaamheden in het gedeelte van de Burgemeester Aalberslaan. Deze werkzaamheden worden tussen de Middenwetering/Koekoekstraat en de Nieuwe Tiendweg uitgevoerd en duren tot de kerstperiode 2015.

In verband met deze werkzaamheden is dit gedeelte van de Aalberslaan tijdens deze periode afgesloten voor alle verkeer. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Met de ondernemers zijn afspraken gemaakt over de bereikbaarheid en levering. Het tankstation, het Kortlandgebouw en basisschool het Kompas zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Waarom deze werkzaamheden
Net als op andere plaatsen in Krimpen aan den IJssel moet ook de riolering in dit deel van de Burgemeester Aalberslaan vervangen worden. Om met elkaar droge voeten te houden en afvalwater te kunnen blijven lozen zijn deze werkzaamheden noodzakelijk.

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%