Politie zoekt getuigen overval woning Tuinstraat

0 0
Read Time:54 Second

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een woning in de Tuinstraat op zaterdagmorgen 19 september. Hierbij is de bewoner gewond geraakt.

Op zaterdag 19 september drongen er rond 5.00 uur vier mannen binnen in de woning van het echtpaar aan de Tuinstraat. De mannen probeerden om 4.00 uur ook al binnen te komen, maar toen deed het echtpaar niet open. Om 5.00 uur verbroken ze met grof geweld de deurketting toen de man de deur op een kiertje deed. De bewoner werd mishandeld, op de grond gegooid en bedreigd met een stuk ijzer. Zijn vrouw heeft de daders niet gezien. De man kon vertellen dat de daders in een auto er vandoor zijn gegaan met persoonlijke bezittingen. Verdere informatie is helaas niet bekend en daarom zoekt de politie getuigen.

Informatie?

Heeft u iets gezien of gehoord die nacht tussen 4.00 en 5.00 uur in de buurt van de Tuinstraat in Krimpen aan den IJssel en nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem 0800-7000

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%