fbpx

Auto te water langs N210

Ouderkerk aan den IJssel – Aan het einde van de middag kwam er een melding binnen van een personenauto te water langs de n210. Verschillende hulpdiensten uit de regio’s Rotterdam-Rijnmond en Hollands-Midden werden gealarmeerd

Toen de eerste hulpverleners op de plaats van het ongeval aankwamen bleek de bestuurder nog in de auto te zitten. Hij is er door de brandweer met behulp van een ladder uitgehaald. Over zijn verwondingen is niets bekend.

De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen, evenals een politiewagen met pech.

Voor dit ongeval werden negen brandweer-eenheden, diverse politie-eenheden, drie ambulances en de Traumaheli uit Rotterdam gealarmeerd.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten