fbpx

Automobiliste verliest macht over het stuur

Om ongeveer 18:00 uur vond er op de Kruising Burgemeester Aalberslaan / Parkzoom een eenzijdig ongeval plaats. De bestuurster heeft, waarschijnlijk met een te hoge snelheid de rotonde genomen. Als gevolg hiervan heeft ze de macht over het stuur verloren.

Het resultaat van het ongeval was dat de auto vast op vluchtheuvel kwam te zitten. Na ongeveer anderhalf uur werd de betrokken auto weg getakeld.

De plaatselijke brandweer is de gehele tijd stand-by gebleven om, indien mogelijk, in te kunnen grijpen. Nadat de auto was weggetakeld heeft de brandweer het wegdek gereinigd.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten