Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Smurfenland in winkelcentrum Crimpenhof

Woensdag 3 mei, in de meivakantie, komen de Smurfen naar winkelcentrum Crimpenhof. Naast de Meet & Greets met Smurf en Smurfin zijn er gratis activiteiten voor kinderen. Van 11.00 tot 15.00 uur, zijn kinderen van alle leeftijden van harte welkom om te komen spelen met de echte Smurfen in het pop-up Smurfenland.

Pop-Up Smurfenland

In het winkelcentrum komt een vrolijke setting te staan met 4 verschillende corners waar kinderen allerlei leuke gratis activiteiten kunnen doen. De locatie van de activiteiten en de Meet & Greets zijn verspreid door het hele winkelcentrum.

Smurfen activiteiten 11.00 – 15.00 uur

In de eerste hoek staat Smurfins beautycorner, daar krijgen de kinderen een stoere Smurfen glitter tattoo. In de tweede hoek staat de spelletjeshoek van Lolsmurf en de derde hoek is de chill corner van Luilaksmurf waar de kinderen heerlijk in een zitzak afleveringen van de Smurfen kunnen kijken. De laatste hoek is het atelier van Schildersmurf, waar kleurplaten ingekleurd kunnen worden. De vier kleurplaten die het mooist zijn ingekleurd winnen een Intertoys kadokaart ter waarde van 25 euro. De kleurplaten zijn t/m zaterdag 13 mei in te leveren bij Intertoys.

Tijden Meet & Greets met de Smurfen

De tijden van de Meet & Greets zijn als volgt:
11.30 – 12.00 uur: Smurfin
12.30 – 13.00 uur: Smurf
13.30 – 14.00 uur: Smurfin
14.30 – 15.00 uur: Smurf

Kom woensdag 3 mei lekker spelen, knuffelen en op de foto met de Smurfen! De ondernemers van winkelcentrum Crimpenhof hopen dat ze een heleboel kinderen blij kunnen maken met deze leuke gratis Smurfen activiteiten.