Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Sinterklaasfeest in winkelcentrum Crimpenhof

Zaterdag 12 november om 11.00 uur komt Sinterklaas met de stoomboot aan in Krimpen aan den IJssel. Hij komt aan wal bij de halte van de Waterbus in de Stormpolder en brengt daarna de 3 winkelcentra in Krimpen aan den IJssel een bezoekje, hij zal starten in winkelcentrum Crimpenhof. Vanaf 13.00 uur zijn Sint en zijn Pieten in het winkelcentrum en barst er een vrolijk Sinterklaasfeest los.

Mobiele meet & greet met Sint

Sint en zijn Pieten lopen een rondje door het winkelcentrum en kunnen even stil blijven staan voor een selfie of een foto. Sint moet helaas om 13.30 uur weer verder naar zijn volgende afspraak maar het grote kinderfeest in winkelcentrum Crimpenhof gaat gewoon door.

Pieten doe activiteiten

Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen op verschillende locaties in het winkelcentrum knutselen, puzzelen en meedoen aan een circus workshop. De kinderen mogen een stempelkaart ophalen bij het Pieten-Cadeau-Huisje en deelnemen aan de 3 activiteiten. Wanneer ze alle activiteiten goed hebben afgerond mogen ze iets lekkers ophalen bij het Pieten-Cadeau-Huisje.

Kom zaterdag 12 november naar winkelcentrum Crimpenhof
want het belooft weer een mooi kinderfeest te worden!