fbpx

ABN AMRO sluit kantoor bij Crimpenhof

ABN AMRO sluit op 6 april 2018 het kantoor bij  winkelcentrum Crimpenhof

De bank zegt dat de vestiging aan het Raadhuisplein niet meer open kan houden, doordat klanten steeds meer kiezen voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Steeds vaker gebruiken ze de webcam, telefoon, chat of e-mail.

Als gevolg hiervan loopt het bezoek aan de vestigingen van ABN AMRO al jaren sterk terug. Zo ook in Krimpen. Inmiddels is het gebruik zelfs zo sterk afgenomen, dat ABN AMRO heeft besloten op 6 april het filiaal bij winkelcentrum Crimpenhof te sluiten. De bank heeft de intentie om een geldautomaat voor stortingen en opnamen, en een sealbagautomaat aan het Raadhuisplein achter te laten.

Klanten van het Krimpense kantoor worden binnenkort ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op een ander kantoor, zoals aan de Duikerlaan 260 in Capelle aan den IJssel. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO.

3 thoughts on “ABN AMRO sluit kantoor bij Crimpenhof

  1. Geen slim besluit. Ben zelf geen klant. Zou een kleiner kantoor wellicht helpen? ING en Rabobank hebben wel kantoren in Krimpen aan den IJssel. Krimpen heeft voor de Krimpenerwaard een regio functie en dat ziet ABN AMRO over het hoofd. Capelle aan den IJssel is een brug te ver.

    1. Ik denk niet dat het spreadsheet met postcodes voor de dekking van de kantoren daar rekening mee houd? Zo’n mannetje achter een bureautje moet ook z’n KPI halen.
      Ik heb er wel een aantal keer gebruik van willen maken maar zonder avond- of zaterdag opening heb je er niet zo veel aan als je werkt.

  2. Inderdaad geen slimne actie van DE bank. Nu ga ik toch overwegen om over tw stappen naar de ING of Rabo. Ik wil niet helemaal naar capelle rijden als ik iets wil regelen. Waarom kan de rabo en of ING wel een vestiging openen houden?

Comments are closed.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten