Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Sinterklaasfeest in winkelcentrum Crimpenhof: Pieten Doe Activiteiten & bezoek van de Sint


Nog even en dan is het weer tijd voor het grootste kinderfeest van het jaar! Zaterdag 18 november zet Sinterklaas weer voet aan wal in Nederland, en natuurlijk vaart hij Krimpen aan den IJssel niet voorbij!

Intocht Sint

Zaterdag 18 november om 11.00 uur komt de Sint aan bij de halte van de waterbus in de Stormpolder. Hij zal dan proberen zoveel mogelijk kinderen een handje te geven waarna hij om 12.00 uur vertrekt voor een tour door Krimpen aan den IJssel.

Sint in Crimpenhof

Tussen 12.30 en 13.15 uur loopt de Sint een gezellig rondje door ons winkelcentrum en heeft hij tijd om even mee op de foto te gaan of een handje te geven. Natuurlijk komt Sinterklaas niet alleen, hij brengt ook een paar Pieten mee die lekkers zullen uitdelen.

Pieten Doe Activiteiten

Om het grootste kinderfeest van het jaar helemaal compleet te maken zijn van 12.30 tot 16.30 uur allerlei leuke Pieten Doe Activiteiten. Op het pleintje voor de Primera kunnen kinderen een stempelkaart ophalen, meedoen aan alle activiteiten en de volle stempelkaart weer inleveren op het pleintje voor Primera. Voor alle kinderen die hun volle stempelkaart weer inleveren is een lekkere traktatie!

Vanaf 8 november zijn al bij alle winkels stempelkaarten verkrijgbaar voor de Pieten Doe Activiteiten. Haal er snel één dan weet je zeker dat je mee kunt doen.

De ondernemers van winkelcentrum Crimpenhof hopen weer een heleboel kinderen blij te kunnen maken met de superleuke Pieten Doe Activiteiten én de lekkere traktatie! En voor alle hulp Sinten is in het winkelcentrum natuurlijk alles te vinden voor het heerlijk avondje!