Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Burgemeester Martijn Vroom reikt koninklijke onderscheidingen en Burgemeester W. van Waningpenningen uit

Op dinsdag 27 maart heeft burgemeester Martijn Vroom tijdens een bijzondere raadsvergadering verschillende onderscheidingen uitgereikt. Twee raadsleden ontvingen een Koninklijke Onderscheiding en drie raadsleden kregen de Burgemeester W. van Waningpenning opgespeld. Tijdens deze vergadering nam de gemeenteraad van 2014-2018 afscheid.

Twee Koninklijke Onderscheidingen
De heren P.J. (Piet) Moerland en R.J.F. (Roell) van der Ven ontvingen een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Martijn Vroom. Zijne Majesteit de Koning heeft de heer Moerland en de heer Van der Ven benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Moerland (64 jaar) heeft de Koninklijke Onderscheiding gekregen voor zijn inzet gedurende 16 jaar als raadslid voor het CDA. Sinds 2005 was hij fractievoorzitter van CDA Krimpen aan den IJssel. De heer Van der Ven (70 jaar) heeft de Koninklijke Onderscheiding gekregen voor zijn inzet gedurende 12 jaar als raadslid voor Leefbaar Krimpen.

Drie Burgemeester W. van Waningpenningen
Als blijk van waardering en erkentelijkheid voor bijzondere verdiensten voor de gemeenschap van Krimpen aan den IJssel heeft burgemeester Martijn Vroom de Burgemeester W. van Waningpenning toegekend aan de heer P.J. Moerland voor zijn inzet als raadslid (16 jaar). Ook hebben de heren J. Butter en R.J.F. van der Ven een penning ontvangen voor hun werk als raadslid (18 jaar en 12 jaar).

Afscheid gemeenteraad Foto: Gemeente Krimpen aan den IJssel