Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

D-Reizen Krimpen ad IJssel speelt voor Sinterklaas

D-reizen Krimpen a/d IJssel pakt uit met Sinterklaas en viert de aanwezigheid van de goedheiligman met een bijzondere actie. De vakantie-vergelijker aan de Raadhuisplein 98 in de Crimpenhof organiseert op zaterdag 25 november een zoektocht naar kleine presentjes, die wellicht een veel groter cadeau kunnen opleveren: een reischeque ter  waarde van maar liefst € 500,-!

In één of andere hoek
Bij Sinterklaas horen cadeautjes, en dat heeft D-reizen Krimpen a/d IJssel als geen ander begrepen! In aanloop naar Pakjesavond zet ‘D-sint’ jong en oud op 25 november vast in het zonnetje met een gezellige zoektocht, waarbij alles draait om het zoeken én vinden van Dreizen cadeaudoosjes. Deze zijn in en om het reisbureau verstopt. Ieder cadeautje bevat een kleine prijs en een briefje voor de gelukkige vinder. Op dit briefje staat een code vermeld; op
één code valt de prachtige hoofdprijs: een reischeque ter waarde van € 500,-. De winnaar van deze reisprijs wordt diezelfde avond om 20.00 uur op de Facebookpagina van D-Reizen bekend gemaakt: www.facebook.com/dreizenvakanties.

Voor in de schoen
Cadeaus krijgen is leuk, ze weggeven vaak nog leuker! Op zoek naar een origineel geschenk voor de decembermaand? Met de D-reizen Giftcard geef je een stukje vakantie cadeau. Een schot in de roos voor iedereen die van reizen houdt! Hoe groot dat stukje vakantie is, bepaal je helemaal zelf: elk ‘vakantietegoed’ is mogelijk. Het aankopen en verzilveren van de Giftcard gebeurt op het reisbureau. En omdat het aanbod zo breed is bij D-reizen kunnen vrijwel alle reizen én vliegtickets ermee worden geboekt. Om je cadeau nóg specialer te maken, heeft de Reisadviseur een speciale  geschenkverpakking. De D-Reizen Giftcard is het hele jaar verkrijgbaar en daarmee ook ideaal als cadeau voor een jubileum, verjaardag, honeymoon of andere speciale gebeurtenis zoals Sinterklaas of kerst.

Over D-reizen
D-reizen biedt alle mogelijke reizen voor iedereen die van vakantie houdt. Strandvakantie, los vliegticket, weekendje weg, autohuur of wereldreis op maat: met meer dan 150 reisaanbieders onder één dak is D-reizen de grootste vakantie-vergelijker van Nederland.