fbpx

Verkiezingsmarkt 2018

In aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen hebben de lokale partijen een verkiezingsmarkt georganiseerd.

Op het grote plein stonden kramen opgesteld van de verschillende partijen, de SGP, Christen-unie, PvdA, D66, VVD, CDA, Leefbaar Krimpen en Stem van Krimpen.

Regenboog stembusakkoord
Tijdens de verkiezingsmarkt hebben 6 van de 9 politieke partijen het regenboog stembusakkoord ondertekend. De 3 christelijke partijen hebben dit akkoord niet ondertekend. Wat het akkoord inhoudt kunt u onder aan het nieuwsitem vinden.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten