fbpx

Containerbrand aan de Lekdijk

Om 22:33 uur werd de brandweer opgeroepen voor een containerbrand aan de Lekdijk.

Na ongeveer 10 minuten was de brand geblust en kon de brandweer retour naar de kazerne.

DSC_5710

DSC_5711

DSC_5715

 

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten